Pyökkipolku

Pyökkipolku

otsikkokuva otsikkokuva

Muuta

Yhteyden saat sähköpostin virtuaaliveera@gmail.com tai Keskustassa käyttäjän Veera R. kautta. Veeran toinen talli on Yeoy Thoroughbreds ja koiria kasvattaa kennel Kernas. Virtuaalisessa ratsastajainliitossa Veeran tunnus on 10735 ja tallin tunnus on PYOK2816.

Veeralle on myönnetty 17.05.2021 Yhden tähden kouluhevoskasvattaja-palkinto.

Kasvatus

Emme pidä kasvateistamme tallin sivuilla listaa, mutta kasvatimme löydät Virtuaalisen ratsastajainliiton listalta. Tallillamme ei ole käytössä kasvatusliitettä ja kasvattiemme nimet pyritään pitämään yksiosaisina. Tilausvarsat ja astutuspyynnöt käydään lävitse tapauskohtaisesti. Myynnissä olevat kasvattimme ja niiden myyntiehdot löydät täältä.

Muut eläimet

Tallialueellamme voit törmätä vapaana kulkeviin kissoihimme Puumaan & Mandyyn. Veeran toimistossa asuvat kanit Aura & Virna. Päätallilta kun lähdet kävelemään pikkutallin ja maneesin ohi, pääset pieneen vanhaan navettaan, jossa asuvat kanamme ja poromme. Eläimiin pääset tutustumaan klikkaamalla vieressä olevaa Mandyn kuvaa.

Nippelitietoa

Parhaat Rate My Pony-pisteet tallissamme on saanut 1241 pisteellä ja 4 Star Prospectilla palkittu Kielokummun Elämänpuu #7751.

Parhaan tuloksen tallistamme Ratsuhevosten laatuarvostelusta on saanut Shenora CE, joka on palkittu Superior Gradella prosentein 82,778 tilaisuudessa XLI.