Yeoy Thoroughbreds

Tervetuloa!

Yeoy Thoroughbreds on 05.08.2017 perustettu virtuaalinen talli, joka on painottunut kasvattamaan laukkapainoitteisia englantilaisia täysiverisiä sileälle.

Talli sijaitsee Iso-Britanniassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Cambridgesta. Alkuun tallin toiminta oli pieni muotoista ja kauempana maalla, mutta toiminnan kasvaessa rupesimme etsimään isompia tiloja. Nykyinen talli saatiinkin suhteellisen halvalla, sillä perikunta halusi päästä ratatallista äkkiä eroon sukulaismiehen kuoltua sairaskohtaukseen. Muun muassa yksi oreistamme, Pharos, tuli tämän kaupan mukana ja se onkin paikan edellisen omistajan Wilhelm Faunin kasvatti. Faun ei ollut laukkapiireissä mikään kovan luokan tekijä, mutta tämä tasaisesti toi uutta verta muun muassa ulkomailta ja lähinnä olikin keskittynyt hevosten välitykseen. Satunnaisesti hän myös käytti ulkomailta tuomiaan oreja omilla tammoillaan, mutta montaa kasvattia hänelle ei kerennyt syntymään. Talli vaihtui omistukseemme CAS47-vuoden aikana ja saimme paikat kuntoon niin nopeasti, että ensimmäiset kasvattimme pääsivät näkemään päivän valon näissä talleissa.

Yeoy sijaitsee laukkaradan vieressä, jossa meillä on kaksi erillistä tallia oreille sekä tammoille. Alueella sijaitsee myös kolmen muun tallin toimipisteet ja yhdessä näiden tallien kanssa meillä on tiivistä yhteistyötä, muun muassa yhteisten kesälaitumien muodossa. Esittely-sivulta löydät lisää tietoa alueesta ja tallistamme.

Vaikka olemmekin keskittyneet englannin täysiveristen kasvatukseen, niin hevosillamme kilpaillaan aktiivisesti. Hevostemme tuleekin näyttää kykynsä ensiksi radoilla, ennen kuin hyväksymme ne jalostuskäyttöön. Tämän lisäksi otamme treenaukseen ja kilpailtavaksi myös muiden omistuksessa olevia hevosia kohtuullista korvausta vastaan. Nämä palvelut räätälöidään hevos- ja omistajakohtaisesti, joten ota yhteyttä Veeraan, jos olet kiinnostunut saamaan hinta-arvion.

Veera R.